Esports Barça 04/03/2011

Tito Vilanova: "He de parlar amb en Pep perquè encara no sé si farem rotacions"

El segon entrenador ha dit avui en conferència de premsa que Valdés està en condicions de jugar ja que ha rebut l'alta mèdica aquest divendres i podria tornar a l'onze

Redacció
1 min
Tito Vilanova, segon entrenador del Barça

BarcelonaTito Vilanova ha estat l'encarregat de comparèixer en roda de premsa aquesta tarda degut a què Josep Guardiola continua ingressat a la Clínica Dexeus tractant-se la seva hèrnia discal.

Vilanova, que ja va parlar dimarts, ha dit que Víctor Valdés està en condicions de jugar i que aquest matí també ha entrenat amb el grup. “Té moltes ganes i està per jugar. Així ho han vist els doctors”, ha dit.

Respecte a Puyol, que també s'ha exercitat avui amb els seus companys, ha dit que el procés és més lent. “porta sis setmanes fora i demà al matí, en el darrer entrenament, decidirem si ja està per jugar”, ha explicat. El que està clar és que la presència del capità el dia de l'Arsenal sembla segura.

Sobre el Saragossa, el rival de demà, Vilanova ha admès que aquests partits tenen trampa. “Em fan més por els partits que tothom pensa que són fàcils que quan juguem amb equips de la part alta”, ha confessat. A més, ha dit que “si no guanyem al Saragossa els punts aconseguits contra el València serviran de poc”.

Qüestionat sobre si farà rotacions pensant en l'Arsenal, Vilanova ha comentat que “encara no he parlat amb en Pep i no sé si faré rotacions”. En tot cas, ha admès que Guardiola “farà el possible” per seure a la banqueta demà i que ho farà “sempre i quan no perjudiqui la seva salut”.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats