BARÇA
Esports Barça 15/06/2012

Tito Vilanova: "Alves es queda. S'ha parlat de la seva marxa, però no entenc per què"

El tècnic ha dit que les prioritats en el mercat d'estiu són un lateral esquerre i un central i que encara no ha decidit quins jugadors del filial es quedaran al primer equip

Ara
1 min
Tito Vilanova, durant la seva presentació

BarcelonaEl nou entrenador del Barça ha estat preguntat pels retocs que farà a la plantilla blaugrana de cara a la propera temporada. I del primer que ha parlat ha estat de Dani Alves: "Alves es queda. S'ha parlat de la seva marxa, però no entenc per què. Volem que es quedi, que el jugador ho tingui clar", ha dit Vilanova, i el mateix ha comentat en el cas de Keita.

Preguntat sobre si compta amb tots els jugadors, si no és que algun digui que vol marxar, el tècnic ha apuntat: "En un club com el Barça, si demana de marxar, se li obrirà la porta sempre que paguin al club el que costa aquell jugador". Respecte al mercat d'estiu, Vilanova ha explicat que les prioritats del club són fitxar un lateral esquerre i un central i que no hi ha gaire interès de reforçar la davantera.

Vilanova també ha afirmat que encara no té definits els jugadors del filial que pujaran i es quedaran al primer equip. "Dependrà de quins jugadors es quedin i de com quedi la plantilla", ha afirmat.

Finalment, també ha parlat d'Éric Abidal. "Vaig anar-lo a veure i vaig sortir molt content. Ha perdut pes, és normal després de l'operació, però el vaig veure molt animat. Ha de recuperar la normalitat, però tots estem molt contents de la seva evolució".

stats