BARÇA
Esports Barça 09/12/2012

Tito Vilanova: "Crec que no tornarem a veure un jugador com Messi"

El tècnic del Barça diu que la xifra de gols que ha aconseguit Messi aquest 2012 és "bestial" i recorda que l'argentí encara té "tres partits per seguir ampliant el rècord"

Nuria García
1 min
Tito Vilanova, a Sevilla

BarcelonaEl tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha assegurat després del triomf al camp del Betis que un jugador tan complet com Leo Messi costarà de tornar a veure. "Crec que no tornarem a veure un jugador com Messi, un jugador amb tant de nivell, que reuneixi totes les seves característiques. Ens ajuda molt quan el necessitem per defensar, tot i que sempre es valora més la seva faceta golejadora", ha dit l'entrenador del Barça.

"Estem molt contents que Leo hagi marcat dos gols, que ens hagi ajudat a guanyar i que hagi superat el rècord de gols de Müller. Li queden encara tres partits per seguir ampliant aquest rècord", ha destacat Vilanova, que, preguntat sobre si podria superar la xifra de gols que ha assolit aquest diumenge, ha dit: "No li fiquem la pressió d'haver de superar aquesta xifra l'any vinent. Em sembla una xifra bestial. Gaudim ara del moment, no pensem en què farà més endavant".

Sobre el partit, el tècnic del Barça ha dit: "Hem tingut molt controlat el partit. Hem fet una molt bona primera part. Ells han marcat el primer gol, els aficionats han començat a animar... Pepe Mel ens ha collat molt a dalt i si que és veritat que nosaltres amb els contraatacs podríem haver marcat, també".

"Al principi del partit el Betis ens ha esperat més al mig del camp. El partit el portàvem còmodament, però quan ells han marcat el gol, ens han pressionat més a dalt i ens ha costat més", ha dit Vilanova.

stats