BARÇA
Esports Barça 25/08/2012

Vilanova: "Em sorprèn que es dubti de Valdés, ell ha estat decisiu en tres Champions"

Sobre el partit contra l'Osasuna d'aquest diumenge, el tècnic diu que caldrà anar amb compte, perquè l'any passat s'hi van deixar "una part important de la Lliga"

Efe / Ara
2 min
El tècnic del Barça Tito Vilanova, durant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Osasuna / ALBERT OLIVÉ / EFE

Sant Joan DespíL'entrenador del Barça, Tito Vilanova, ha defensat aquest dissabte el porter Víctor Valdés després de l'errada que va cometre dijous passat al partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.

"Hi ha un punt que em sorprèn a aquestes altures, i és que s'estigui dubtant d'un porter com el Víctor. Si aquest club té quatre Champions, ell ha estat decisiu en tres, per això em sorprèn que s'estigui parlant d'ell", ha assenyalat. El tècnic blaugrana ha afegit: "Per mi és el millor porter del món, però sense dubtes. Per jugar al Barça és el millor amb molta diferència", ha dit amb contundència Vilanova, que ha recordat que el porter blaugrana ha fet una gran feina des de l'inici de temporada. "L'he vist molt bé. El dia després del partit contra el Madrid va entrenar molt bé, està animat. El Víctor és fort mentalment", ha conclòs el tècnic.

Cap relaxació davant l'Osasuna

Sobre el partit contra l'Osasuna d'aquest diumenge, l'entrenador blaugrana ha recordat la derrota de la temporada passada: "Els jugadors són els primers que saben que l'any passat ens hi vam deixar una part important de la Lliga. Quan vam perdre allà, ens vam començar adonar que seria difícil guanyar la Lliga, perquè ens vam deixar uns punts que després ens costaria recuperar". Vilanova ha insistit que no existeix "cap perill" de relaxació. "Estan avisats i ja saben a quin camp van. Saben que Mendilíbar ens ha posat sempre les coses molt difícils", ha apuntat.

Tello es queda al Barça

Vilanova també s'ha referit a la situació del jugador del filial Cristian Tello. "Mai ha estat a cap llista per sortir del club, era clar que es quedava al primer equip", ha dit l'entrenador, que ha explicat què dóna al Barça el jove jugador. "És un jugador especial per les seves característiques. Ha de millorar, però té facilitat per obrir el camp i encarar. Per la meva part, mai hi ha hagut cap dubte: és jugador de la primera plantilla", ha dit Vilanova.

stats