BARÇA
Esports Barça 08/12/2012

Tito Vilanova: "Si hi hagués algun risc, Messi no viatjaria"

El tècnic del Barça ha parlat en roda de premsa abans de viatjar a Sevilla per enfrontar-se al Betis a la Lliga. Vilanova també ha valorat l'alta mèdica d'Alexis i ha comentat que aquest diumenge caldrà anar en compte amb els contraatacs del Betis

Nuria García
2 min

BarcelonaEl tècnic del Barça, Tito Vilanova, ha parlat en roda de premsa abans de viatjar a Sevilla per enfrontar-se al Betis. L'entrenador ha valorat la recuperació de Messi. I és que l'argentí, que es va lesionar contra el Benfica dimecres, ha entrat a la convocatòria.

"El Leo s'ha entrenat bé, sense molèsties. Fins al partit queden moltes hores i amb els metges valorarem si està a punt per jugar 90 minuts o si pot entrar amb el partit ja començat", ha dit Vilanova, que ha destacat que "El més important és que està bé". L'entrenador blaugrana no vol córrer cap risc: "Si no estigués bé, ni viatjaria. Si hi hagués algun risc, Messi no viatjaria", ha assegurat, i ha afegit: "Tret que durant l'escalfament previ al partit noti molèsties, si viatja és perquè està bé, no el faríem viatjar si estigués lesionat, si fos així es quedaria a casa descansant".

Sobre el partit, ha dit: "Sortirem al camp del Betis amb la intenció de guanyar. Potser passa com en les anteriors dues visites, que anàvem perdent i a l'últim minut vam empatar... llavors sí que donarem per bo l'empat, però d'inici, no". Vilanova ha continuat parlant del seu rival d'aquest diumenge: "Els equips de Pepe Mel sempre ens venen a buscar. Jo prefereixo que els equips ens pressionin a dalt perquè així tens més metres a dalt. A més, cal tenir en compte que el Betis surt molt bé a la contra, així que haurem d'anar amb compte".

Per Vilanova, el fet de ser líders destacats no implica canviar la dinàmica de treball: "Portem un avantatge important de punts, però en aquesta lliga de tres punts, si perds un partit, ja tot sembla diferent. Els partits els preparem igual amb avantatge o sense".

Preguntat per l'alta mèdica d'Alexis, Vilanova ha assegurat que el xilè "s'ha recuperat més aviat del previst", i ha afegit: "Abans de la lesió estava en un bon moment físicament, i ara esperem que pugui agafar el ritme ràpid i pugui fer una temporada bona".

stats