PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 19/03/2012

Després de l'empat del Madrid, Tomás Roncero diu que torna el 'villarato'

A la seva columna dels dilluns al diari 'As', el periodista afirma que Ayza Gámez va fer cas de Guardiola per "sortir al rescat i fer tots el possibles perquè la diferència de deu punts quedés reduïda a vuit"

Ara
1 min
Tomás Roncero, redactor en cap del diari AS.

BarcelonaRoncero recorda la figura d'Alfons Godall, directiu de l'època de Joan Laporta, que va afirmar que abans els àrbitres ajudaven més el Barça. Segons Roncero, Godall està feliç, ja que "el seu Barça va sortir beneficiat amb un arbitratge infame, d'aquells que en l'època del seu amic Laporta eren habituals un diumenge sí i l'altre, també".

Posteriorment, recorda com "fa una setmana, a la premsa de Barcelona, es feien mala sang amb el genoll de Ramos a Heliòpolis [nom per referir-se al barri del camp del Betis]. El van convertir en mà, van parlar de Lliga adulterada, de 'florentinato' i de 'premeditació arbitral', que diria Piqué. Fins que Guardiola es va unir a l'estratègia enviant missatges que amagaven un parany: 'La Lliga està acabada. No hi ha res a fer'. Considero que Ayza Gámez va llegir aquesta declaració i s'ho va prendre com un servei a la pàtria 'villarista': 'Tranquil, Pep. Jo sortiré al rescat i faré tot el possible i l'impossible perquè la diferència de deu punts quedi reduïda a vuit. Confia en mi".

Aquest funcionari, del Col·legi Valencià, va ser un artista. Dos penals clamorosos sobre Cristiano i Marcelo davant dels seus nassos i se'ls va passar pel forro. Així mateix, els seus liniers es van posar ulleres de vidre en dos fores de joc assenyalats sobre Cristiano, tot i que el portuguès estava en línia. I el tal Ayza tampoc va dubtar a castigar la 'falteta-forcejament' de Granero amb Cazorla en l'acció que va donar peu al golàs de l'asturià. Ayza, amb l'1-1, va respirar tranquil. Feina ben feta. Missió acomplerta!".

stats