BARÇA
Esports Barça 06/05/2013

Ante Tomic, escollit en el cinc ideal de l'Eurolliga

El capità blaugrana, Joan Carles Navarro, ha estat inclòs en el segon millor cinc de la competició

Ara
1 min
Ante Tomic, esmaixant contra l'Olympiacos

BarcelonaL'Eurolliga ha donat a conèixer aquest dilluns el primer i el segon cinc ideal de la competició, en els quals hi ha dos blaugranes. En el primer equip apareix Ante Tomic, que ha vist recompensada la seva gran temporada amb la inclusió en el millor cinc de l'Eurolliga.

En el seu primer any al Barça Regal, el pivot croat ha estat guardonat amb aquesta distinció després de promitjar 11,5 punts i 16,3 de valoració en els 28 partits que ha disputat. Els jugadors que acompanyen Tomic en el cinc ideal de la competició són: Dimitris Diamantidis (Panathinaikos), Vassilis Spanoulis (Olympiakos), Rudy Fernández (Reial Madrid) i Nenad Krstic (CSKA Moscou).

El capità blaugrana Joan Carles Navarro, un habitual en aquests premis, ha estat escollit en el segon millor cinc de la competició. L'escorta de Sant Feliu, que ha disputat un total de 24 partits, ha anotat una mitjana de 13,2 punts durant la competició. El capità del Barça Regal ha estat inclòs set vegades en els dos millors equips de l'Eurolliga, cinc en el primer i dos en el segon.

Els companys de Navarro en el segon millor cinc de l'Eurolliga han estat: Milos Teodosic (CSKA), Viktor Khryapa (CSKA), Nikola Mirotic (R.Madrid) i Shawn James (Maccabi).



stats