Barça
Esports Barça 18/12/2012

Toni Freixa, portaveu del Barça: "Són tres pilars bàsics del millor Barça de la història"

La directiva del Barça es felicita per les renovacions de Xavi, Puyol i Messi, i anuncia que les clàusules de tots tres es mantenen, i només en algun cas hi ha millora de contracte, tot i que no ha dit quin

Albert Solé
2 min

BarcelonaToni Freixa, secretari i portaveu de la junta directiva del Barça, ha valorat les renovacions de Xavi, Puyol i Messi: "És una gran satisfacció. Aquestes renovacions asseguren el futur d'un model exitós".

"Les properes setmanes signaran cada jugador de manera individual, i segurament serà després de festes", i ha afegit: "Les clàusules de rescissió de tots tres es mantenen, i no tenen cap clàusula de partits jugats per renovar". Així, la clàusula de Puyol continua a 10 milions; la de Xavi, a 80, i la de Messi és de 250.

"Són tres pilars bàsics del millor Barça de la història, i no hi ha millor notícia que seguir-los gaudint fins al 2016, i Messi, fins al 2018", ha comentat.

Freixa ha reconegut que "no s'ha hagut de fer cap esforç ni hi ha hagut cap dificultat, perquè les dues parts estàvem d'acord. En algun cas hi ha hagut millora de contracte, a més d'ampliació".

Sobre si s'imagina que aquests jugadors es retirin de blaugrana, ha dit: "Quin jugador al món no vol jugar al Barça, i quin jugador no vol seguir jugant al Barça?". "Jo veig Puyol jugar fins que ell vulgui; hi ha altres jugadors al món que han jugat fins els 40 anys". I sobre la possible vinculació de Xavi i Puyol al club un cop retirats, ha comentat: "Quan arribi el 2016 ja parlarem de la seva possible vinculació al club un cop es retirin".

"La intenció de renovació del club és la que tingui Abidal. Ell és feliç perquè torna a viure satisfactòriament, i està amb la família i els companys, i la seva continuïtat serà la que ell vol". I Iniesta i Piqué? "Deixem que la direcció esportiva treballi i faci la seva feina".

stats