Barça
Esports Barça 24/01/2012

Toni Freixa: "La nostra relació (amb el Reial Madrid) és responsablement cordial"

El portaveu de la Junta del Barça assegura que "no som ningú per demanar al Comitè que sancioni Pepe. Som una víctima en tot cas"

Ara
1 min
Toni Freixa.

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la Junta del Barça, ha assegurat que "no som ningú per demanar al Comitè que sancioni Pepe. Som una víctima en tot cas".

"La nostra relació (amb el Reial Madrid) és responsablement cordial", ha dit Freixa, que ha rebut moltes preguntes relacionades amb el Reial Madrid i l'agressió de Pepe. Freixa ha demanat seny de cara al partit d'aquest dimecres contra el Reial Madrid: "L'objectiu dels nostres socis ha de ser animar l'equip".

"No ens volem centrar en uns fets que no són la nostra finalitat principal. Va quedar molt clar el que va succeir en el terreny de joc. Aquests fets socialment ja estan jutjats. La reprovació dels fets és unànime. Potser falta aquesta sanció específica", ha argumentat Freixa.

El portaveu ha anunciat l'acord per a la construcció i explotació d'un espai memorial al Camp Nou, que s'ubicarà a la part baixa de la graderia d'un lateral de l'estadi. El club ingressarà 6 milions d'euros de bestreta. A més, durant aquest any, el club farà una actualització del cens de socis.

stats