Barça
Esports Barça 28/04/2011

Toni Freixa: "Serem inflexibles quan algú supera els límits, com va fer ahir Mourinho"

El Barça anuncia que denunciarà les paraules de l'entrenador del Madrid perquè vulneren el reglament de la UEFA i per defensar l'honor i la història del Barça

Albert Solé
2 min
Toni Freixa, portaveu de la Junta Directiva del Barça.

BarcelonaPoc després que la UEFA anunciés que obria un expedient disciplinari d'ofici a José Mourinho, el Barça ha anunciat que també denuncia al tècnic portuguès. "De seguida que vam ser conscients del que havia dit Mou vam parlar allà mateix que avui havíem de reunir-nos de forma extraordinària i valorar-ho", ha explicat el portaveu de la junta Toni Freixa, que ha assegurat que si han decidit fer aquest pas ara és perquè creuen que Mourinho ha creuat uns límits que fins ara no havia creuat, "encara que alguns socis pensessin el contrari".

L'expedient de la UEFA i la denúncia del Barça coincidiran en una mateix cas que el Comitè de Control i Disciplina de la UEFA debatrà el proper dia que es reuneixin, el 6 de maig. "És inacceptable que algú s'atreveixi a dubtar dels nostres títols o de la vinculació amb Unicef", ha dit Freixa, que a l'hora ha volgut ser molt respectuós amb Florentino Pérez i la directiva del Madrid, amb qui assegura que hi ha encara una bona relació. "La nostra responsabilitat és que el que fem sigui conforme a les normes, si altres clubs no ho fan, puntualment o regularment, defensarem els nostres interessos, però no fem judicis de valor sobre els fets".

Quan li han preguntat a Toni Freixa què faria la directiva del Barça si algun dia un entrenador del Barça fes les declaracions que va fer dimecres Mourinho, el portaveu ho va tenir clar: "És impossible que un entrenador del Barça faci unes declaracions com aquestes mai".

El periodistes també li han preguntat al directiu del Barça si ja havien pensat on ubicaran a Mourinho a la grada del Camp Nou, amb el problema de seguretat que pot suposar: "Encara no hi hem pensat, ni el Madrid ens ha demanat res encara, segur que trobarem la millor ubicació", ha dit.

Finalment, respecte l'expedient que li han obert a Pinto –el segon aquesta temporada– per la seva expulsió, Toni Freixa ha comentat que no pensen presentar cap al·legació abans de rebre la resolució final, "i si llavors no hi estem d'acord ja presentarem un recurs".

stats