Barça
Esports Barça 11/07/2012

Toni Freixa: "Estem emprenyats perquè no ens agrada el que va decidir la Federació Espanyola"

El Barça demanarà la creació d'un grup de treball perquè reguli les mesures de gràcia, com la que ha servit per indultar José Mourinho

Ara
1 min
Toni Freixa

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la junta del Barça, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que el club ha estudiat l'indult a José Mourinho. "Demanem a la Federació Espanyola la creació d'un grup de treball per tal de regular les mesures de gràcia, que no apareixen als estatuts. És un posicionament constructiu i esperem obtenir resposta. Si no, ens plantejarem altres opcions", ha explicat.

Segons el portaveu, "nosaltres estem emprenyats perquè no ens agrada el que va decidir la Federació Espanyola. Creiem que dóna mala imatge". Toni Freixa ha reiterat que "una agressió com la de José Mourinho no pot quedar impune".

"No vull que us quedeu amb la idea que acudirem a la via judicial, que està oberta a tothom", ha dit el portaveu.

Freixa ha recordat que en el cas del Camp Nou no hi va haver indult "sinó un canvi de la reglamentació. El Barça no va ser indultat, és fals, va haver-hi un canvi estatutari". Respecte a les declaracions d'Emilio Butragueño, Freixa ha assegurat que "seria convenient que quan algú comenta alguna cosa ho faci amb coneixement de causa".

Pròximament Xavier Faus explicarà els comptes del club. "Els resultats econòmics de l'exercici són millors del que s'havia pressupostat", ha dit Toni Freixa.

El portaveu ha explicat que el club celebrarà l'assemblea general el cap de setmana del 22 i el 23 de setembre, aprofitant el partit contra el Granada.

"La graderia d'animació no té data i no té pressa. Sempre hem dit que estem en mans dels Mossos. Ja comunicarem si hi ha novetats", ha assegurat Toni Freixa.

Freixa també ha dit que el conveni de l'equip de futbol sala amb Alusport s'allarga dos anys més.

stats