Publicitat
Publicitat

MADRID - BARÇA

Toni Freixa: "La reacció del Madrid no té sentit"

El portaveu de la junta directiva del Barça ha assegurat aquesta nit que les relacions institucionals entre clubs quedaran "tocades"

La successió de clàssics entre Barça i Madrid ja fa temps que ha transcendit els terrenys de joc. A hores d'ara, existeix una autèntic conflicte obert que pot arribar a afectar, fins i tot, la bona sintonia entre les dues directives. Aquesta és la conclusió de les declaracions que ha fet el portaveu de la junta directiva del Barça. Toni Freixa, després de conèixer que el Madrid denunciarà el Barça davant la UEFA per l'actitud presumptament antiesportiva dels jugadors blaugrana. "Estem sorpresos per la reacció del club blanc, que no té sentit: no es pot rearbitrar un partit", ha afirmat Freixa al Tu Diràs de RAC1.

"Nosaltres ens hem limitat a defensar l'honorabilitat del club, però segurament les relacions institucionals quedaran afectades", ha assegurat el portaveu de la junta. Es poden reconduir les relacions entre les dues directives, a hores d'ara? "Hauria de ser possible, perquè les institucions estan per sobre de les persones i perquè tenim una responsabilitat social", ha explicat Freixa. Tot i això, ha matisat que encara és d'hora per reaccionar i que encara s'ha de tractar l'assumpte entre els membres de la junta directiva.

Pel que fa al dinar de directives que s'ha de celebrar dimarts que ve prèviament al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions i si la demanda del Madrid el posa en perill, el portaveu barcelonista ha assegurat que "encara s'ha de parlar" i que prendran "la millor decisió pel club".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT