BARÇA
Esports Barça 15/05/2012

El portaveu del Barça anuncia reformes al Palau Blaugrana

Toni Freixa diu que ara cal "millorar" el Palau, amb independència del que s'haurà de fer per complir amb la normativa. "Un dels escenaris és construir un nou palau, però també n'hi ha d'altres", ha apuntat

Ara
3 min

BarcelonaEl portaveu de la Junta Directiva del Barça, Toni Freixa, ha comparegut en roda de premsa per explicar els acords als que es va arribar en la Junta Directiva que es va celebrar aquest dilluns. Molts d'ells són acords de patrimoni i un d'ells és remodelar el Palau Blaugrana. "El que fem al Palau Blaugrana és millorar-lo, amb independència del que haurem de fer. Un dels escenaris per complir la normativa és construir un nou palau, però també n'hi ha d'altres. Però ara és urgent fer aquests canvis", ha dit Freixa, després de dir que a l'actual Palau milloraran els serveis, la sala de premsa i la sortida d'emergència.

Tot i això, no ha parlat de la futura remodelació del Camp Nou. "El Camp Nou té 55 anys. Està clar que no és nou i que alguna cosa s'haurà de fer. Tenim sobre la taula les opcions sobre què fer amb l'estadi. Com que no hem avançat amb el que es farà, no podem dir res".

Sobre els possibles fitxatges de cara a la temporada vinent, Freixa no ha volgut donar cap pista. "La nostra secretaria tècnica treballa els 365 dies de l'any. Canviem d'entrenador, però la secretaria tècnica treballa tots els dies. Les decisions que prenguem les prendrem en base a la seva feina, que val a dir que des que va entrar aquesta Junta, ha estat impecable", ha comentat.

Després de recordar que el partit de Supercopa d'Espanya, en cas de fer-se, seria de pagament, igual que l'any passat, Toni Freixa ha comentat com està el tema de la Grada Jove: "Tenim reunions i esperem donar novetats el més aviat possible".

Preguntat per si prendran alguna altra mesura per evitar que s'obrin expedients com el que li van obrir a Piqué durant la temporada de cara a la temporada vinent, Freixa ha dit: "L'honestedat i l'objectivitat està per sobre de tot. Els reglaments estan ben redactats i estem convençuts que tothom intenta fer bé la seva feina. En el seu moment vam demanar que ens expliquessin els seus criteris, però confiem que la temporada vinent tothom farà bé la seva feina".

Freixa també ha parlat sobre la manifestació que diverses organitzacions d'ultradreta han convocat coincidint amb la final de la Copa del Rei a Madrid. "El dret de manifestació el té tothom. Si la delegació del Govern de Madrid l'ha autoritzat serà perquè garanteix els drets de tothom, entre ells els de la nostra afició per gaudir en llibertat. No hem de presentar cap queixa perquè no ens farien cas", ha apuntat.

Preguntat pel possible partit que s'havia dit que es faria durant aquests dies per evitar baixar el ritme després que s'hagi acabat la Lliga i abans de la final de la Copa del Rei, el portaveu del Barça ha dit que "es va decidir no fer cap partit. La millor opció era no disputar cap partit", sense dir quines eren les opcions que el club tenia sobre la taula.

El portaveu blaugrana ha dit que del 28 al 30 de maig està prevista una visita institucional de l'entrenador, Pep Guardiola, del seu segon, Tito Vilanova, i del president i d'altres càrrecs del club a Qatar. "És un viatge institucionals. Hi haurà entrevistes a la televisió d'allà i visites institucionals a les autoritats de Qatar", ha apuntat Freixa, que també ha anunciat que el dia 6 de juny es farà el sorteig per triar els nous socis compromissaris, ja que els que ho són ara acaben el seu mandat el 30 de juny. A més, també ha dit que el dia 4 de juny tornarà a haver-hi Junta Directiva i que aquesta novament serà itinerant. El lloc escollit és el Museu Dalí de Figueres.

Freixa també ha explicat que en la Junta Directiva d'aquest dilluns es va acordar construir un nou pavelló esportiu a la Ciutat Esportiva per a l'ús dels equips de les categories inferiors i a més, s'adequarà el Palau Blaugrana 2 per ser l'oficina d'atenció al penyista i al barcelonista, a més de construir allà una nova Sala París amb un nou auditori. "La botiga s'ampliarà i per això l'oficina d'atenció al penyista i al barcelonista ocuparà part del Palau Blaugrana 2", ha assegurat. A més, ha dit que l'oferta gastronòmica del boulevard també es millorarà.

stats