BARÇA
Esports Barça 15/05/2012

Freixa, sobre les paraules de l'expresident Laporta: "El club és fort. Cap persona ens pot fer mal individualment"

L'expresident del Barça ha assegurat a 'Catalunya Ràdio' que l'elecció de Tito Vilanova és una decisió presa "amb pànic" després de l'adéu de Pep Guardiola

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu del Barça, Toni Freixa, ha parlat sobre les declaracions que l'expresident del club, Joan Laporta, ha fet aquest dimarts al matí a Catalunya Ràdio. "L'estil d'exercici de les responsabilitats de cadascú el tria un mateix. Nosaltres tenim molt clar quin és el nostre i no volem entrar en cap conflicte. Posem pel davant els interessos del club davant de qualsevol altre. No entrarem en cap conflicte. Li hem de tenir respecte per ser un expresident del club", ha assegurat Freixa.

El portaveu ha afegit: "La nostra responsabilitat és exercir el seu mandat pensant en el club. En tot cas, seran els socis els que triïn l'estil. Cadascú en té el seu, però no volem entrar en cap conflicte". "Ell, com a expresident i com qualsevol altre expresident, tothom exerceix les seves responsabilitats. El club és molt fort i està per sobre de qualsevol president, de qualsevol entrenador i de qualsevol jugador. Cap persona ens pot fer mal individualment".

Sobre l'acció de responsabilitat, Freixa ha explicat que aquesta va lligada a una demanda que van interposar els anteriors directius al club per invalidar l'assemblea en la que es va acordar tirar endavant aquesta acció de responsabilitat. "Fins que no tinguem una sentència en ferm que digui que l'assemblea va ser vàlida, l'acció de responsabilitat no pot seguir el seu curs", i ha afegit: "Nosaltres l'únic que vam fer va ser aplicar la llei, exposar el que havia passat als socis i sotmetre-ho a la seva decisió. Ja vau veure quin va ser el resultat".

stats