Barça
Esports Barça 02/05/2011

El Barça confirma que la denúncia del Madrid afectava 8 jugadors del primer equip

La UEFA ha desestimat la denúncia del club blanc que afectava: Pedro, Busquets, Keita, Alves, Mascherano, Pinto, Piqué i Messi

Martí Molina
1 min
EL BLANC DE LES IRES José Mourinho va ser expulsat també contra el Barça per aplaudir i ovacionar irònicament l'àrbitre per l'expulsió de Pepe.

BarcelonaEl Barça ha confirmat que el Reial Madrid havia denunciat 8 jugadors del primer equip després del partit d'anada de les semifinals de Lliga de Campions al Bernabéu: Pedro, Busquets, Keita, Alves, Mascherano, Pinto, Piqué i Messi. El club blaugrana ho ha explicat en un comunicat que ha emès aquest dilluns després que la UEFA decidís desestimar les denúncies presentades pel Barça i el Madrid.

Al comunicat que ha fet públic, el Barça accepta els arguments que ha presentat l'organisme futbolístic per declinar la seva denúncia i explica que “la UEFA ofereix al Club la possibilitat d’adherir-se al seu expedient d’ofici, acció que el FC Barcelona ja ha posat en marxa amb els mateixos arguments que fonamentaven la denúncia acordada en reunió de Junta Directiva el 28 d’abril passat”, un cas que serà tractat per la Comissió de Control i Disciplina de la UEFA aquest divendres.

Sobre l'expulsió de Pinto, que haurà de complir un partit de sanció aquest dimarts, el club també ha explicat que el seu cas s'analitzarà divendres per l'organisme europeu, però que el Barça “presentarà al·legacions aquest dimecres”.

stats