LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 28/04/2011

La UEFA obre expedient al Madrid per les expulsions de Pepe i Mourinho i la roda de premsa del tècnic

La institució europea també obre un expedient disciplinari al Barça per la targeta vermella a Pinto en la trifulca del descans del partit

Redacció
1 min
Mourinho no entén que Pepe, Ramos i ell no siguin al Camp Nou

BarcelonaLa UEFA ha decidit aquesta tarda obrir un expedient al Reial Madrid per l'expulsió de Pepe, la de José Mourinho, entrenador dels blancs, i per la roda de premsa posterior al partit en què l'entrenador portuguès va carregar amb força contra l'actuació de l'àrbitre, l'alemany Wolfgang Stark. La institució europea considera que les paraules de Mourinho van ser "inapropiades", segurament perquè en reiterades ocasions va insinuar que la Lliga de Campions és una competició adulterada en favor del Barça. L'expedient obert al Madrid també inclou dos fets més: el llançament d'objectes al camp i la invasió del terreny de joc per part d'un aficionat quan es va acabar el partit.

La UEFA també ha decidit obrir un expedient disciplinari al Barça per l'expulsió de Pinto a la mitja part, quan es va encarar amb membres del cos tècnic del Madrid de camí al túnel de vestidors.

stats