Publicitat
Publicitat

BARÇA

El primer missatge ha estat xiulat

Finalment s'escolten missatges en català al Bernabéu

Tot i que al llarg del matí la UEFA i el Reial Madrid s'hi havien negat per motius de seguretat, al final sí que s'escolten missatges en català al Santiago Bernabéu

Finalment, sí que s'escolten missatges en català al Santiago Bernabéu. El Barça, tot i que en un principi la UEFA i el Reial Madrid havien dit que no s'emetrien per megafonia missatges en català per motius de seguretat, ha decidit anar més enllà i lluitar perquè els missatges per als aficionats blaugranes fossin en català.

El Barça, després de rebre aquesta resposta, ha demanat a la tarda un justificant a la policia on es fes patent que els missatges en català no s'havien d'emetre per motius de seguretat i, després de fer diverses gestions, finalment en una reunió entre Emilio Butragueño i un representant del Barça, el conjunt blaugrana ha obtingut el compromís verbal d'Emilio Butragueño perquè s'emetin dos missatges en català per la megafonia del Santiago Bernabéu: un a dos quarts de nou del vespre i un altre quan acabi el partit.

El primer d'ells, abans que comenci el partit, ha rebut una forta xiulada per part dels seguidors blancs que omplen el Santiago Bernabéu.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT