FUTBOL SALA / UEFA FUTSAL CUP
Esports Barça 18/11/2011

El Barça Alusport fa els deures contra l’Eindhoven i és a un pas de la 'final four' (4-0)

Els homes de Marc Carmona estan virtualment classificats per a la 'final four' després de superar el conjunt holandès amb contundència. Diumenge poden certificar el passi

David R. Jover

BarcelonaLa final four és a tocar. Si el Barça Alusport empata el proper diumenge contra l'Araz Maxçivan es convertirà en un dels quatre millors equips d'Europa. També podria servir-li la derrota, ja que l'average dels blaugranes és de +10.

Aquest divendres contra el CF Eindhoven ha jugat un partit molt seriós. Tot i que ha costat que arribés el primer gol –ha sigut Gabriel al minut 12 de partit– el joc dels blaugranes no ha tingut cap davallada i això ha fet que els de Marc Carmona hagin sigut molt consistents. Al descans l'electrònic reflectia una avantatge de dos gols, 2-0, després d'un gol de Saad.

A la represa els blaugranes han sigut superiors en tot moment al conjunt holandès, que ha tingut en el porter Grimmelius un dels seus millors homes. A més, el seu jugador més tècnic, Karim Bali, ha sigut anul·lat del joc, tot i que ha deixat detalls de qualitat. Pel Barça Alusport cal destacar l'actuació de Paco Sedano, molt atent.

El partit s'ha trencat quan Torras ha fet el 3-0 al 25' de partit i Lin ha fet el quart al 29'. Amb el 4-0 Marc Carmona ha volgut donar minuts a Marc Tolrà i Roger Serrano, jugadors del Barça B que han sigut convocats per suplir les baixes de Fernandao i Igor. El proper partit del Barça Alusport serà aquest diumenge, a les 17 hores, contra l'Araz Maxçivan, que ha perdut en el primer partit d'aquest divendres contra l'Era-Pack Chrudim txec.

Bordas vol la 'final four' a Lleida

El directiu responsable de la secció, Javier Bordas, ha comentat al descans del partit que el Barça, en cas d'aconseguir diumenge el passi a la final four, demanarà ser seu de la final a quatre. El lloc, però, no seria el Palau Blaugrana, atapeït pels partits d'altres seccions, sinó el pavelló Barris Nord de Lleida. Les normatives de la UEFA demanen que el pavelló tingui una disponibilitat prèvia de cinc dies.

Fitxa tècnica

4-FC Barcelona: Sedano, Torras, Gabriel, Lozano i Javi Rodríguez -cinc inicial- Cristian, Ari Santos, Lin, Saad, Tolrà, Wilde.

0-CF Eindhoven: Grimmelius, Saadouni, Allouch, Bali, Zouthane -cinc inicial- Mnimako, de Kramer, Erens, Lagouireh, Ter Linden, Kiliç

Gols: 1-0 Gabriel (12'), 2-0 Saad (17'), 3-0 Torras (25'), 4-0 Lin (29')

Pavelló: Palau Blaugrana. 2.613 espectadors en la segona jornada de la Elite Round de la UEFA Futsal Cup