FUTBOL SALA
Esports Barça 28/04/2012

El Barça Alusport completa el darrer entrenament abans de la final

Els homes de Marc Carmona s'han entrenat aquest dissabte a la nit al pavelló Barris Nord de Lleida per acabar de preparar la final contra el Dinamo de Moscou

D.r. Jover
1 min
Entrenament previ del Barça Alusport

LleidaEl Barça Alusport s'ha entrenat aquest divendres al pavelló Barris Nord en el que ha estat la darrera sessió del conjunt català abans d'encarar aquest diumenge la gran final de la UEFA Futsal Cup contra el Dinamo (19:30h, Esport3)

Els homes de Marc Carmona, que jugaran la primera final de la seva història, tenen el gran dubte de Fernandao, que s'ha entrenat a menor ritme que els seus companys i no ha participat en diversos exercicis amb pilota per no forçar. La seva presència a la pista només depèn de Marc Carmona.

L'hispanobrasiler pateix molèsties als isquiotibials i no ha forçat en l'entrenament previ. La seva baixa, que seria sensible de cara a la rotació del conjunt blaugrana, pot ser un gran contratemps. Els altres dos jugadors que van començar la 'final four' amb problemes físics, Jordi Torras i Cristian, ja estan al cent per cent.

stats