FUTBOL SALA
Esports Barça 07/11/2011

Marc Carmona, sobre la Futsal Cup: "Hem de respectar tots els rivals perquè no els coneixem gaire"

L'entrenador del Barça Alusport reconeix que és difícil trobar partits dels tres rivals de la Ronda Elit: l'Araz Maxçivan, l'Eindhoven i el Chrudim

D.r. Jover
2 min
Marc Carmona durant un partit

BarcelonaAquest dilluns a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou s'ha fet la presentació per part del Barça Alusport de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup que es disputarà al Palau del 17 al 20 de novembre.

El Barça es veurà les cares el dijous 17 amb el Chrudim de la República Txeca, el divendres 18 jugarà contra l'Eindhoven holandès i el diumenge 20 es jugarà el passi a la final four contra l'Araz Maxçivan d'Azerbaidjan, que al rànquing FIFA és el tercer classificat.

El Barça Alusport és favorit per ser primer i accedir a la final four, però Marc Carmona no se'n refia: "Hem de respectar tots els rivals perquè no els coneixem gaire", ha comentat. I és que és molt complicat trobar partits sencers dels tres equips per poder-los estudiar. Sobre l'Araz, l'equip que més problemes pot posar, ha dit que "són la base de la selecció d'Azerbaidjan i també compten amb diversos brasilers de molta qualitat".

Una altra de les preocupacions de Carmona són les baixes. I és que Saad, Igor i Wilde estan lesionats i no sap si arribaran a la competició europea. "No sé quants jugaradors arribarem, perquè n'hi ha que estan tocats, però intentarem ser-hi tots", ha explicat.

El Palau, un fortí

Per la seva part el capità, Javi Rodríguez, triple guanyador d'aquesta competició amb el Playas de Castellón, ha explicat que la seva experiència "pot ajudar l'equip", però ha admès que la "il·lusió dels que no l'han guanyada mai compta igual o més". A més, ha advertit que el suport del públic serà clau: "És molt important que vingui gent al Palau, en aquests partits és decisiu", ha comentat.

D'altra banda Javier Bordas, directiu responsable de la secció, ha afirmat que si el Barça Alusport supera la Ronda Elit el club demenarà a la UEFA ser seu de la final four.

Les entrades, a partir del dia 10

La venda d'entrades començarà a partir del proper 10 de novembre. L'abonament per als tres dies per al públic serà de 19 euros. Els abonats al futbol sala tindran l'entrada gratuïta i els socis, si són dels 1.000 primers a anar a recollir les entrades, entraran de franc. Quan s'esgotin aquests mil abonaments els socis podran aconseguir un abonament per als tres dies per tan sols 9 euros.

stats