Barça
Esports Barça 17/11/2012

Últim entrenament del Barça abans del partit contra el Saragossa amb tots els disponibles més Tello

Carles Puyol, que el divendres va rebre l'alta mèdica, s'ha entrenat amb normalitat. L'equip dina al Camp Nou i els jugadors estan citats novament a l'estadi a les 6

Ara
1 min
Valdés rep la felicitació dels companys després d'haver estat pare. El jugador s'ha entrenat amb la resta del grup abans del partit contra el Saragossa

BarcelonaEl Barça ha fet aquest dissabte l'última sessió d'entrenament abans de jugar contra el Saragossa, aquesta tarda al Camp Nou (20 h, GolT i Canal+ Lliga). Com és habitual els dies que juga a casa, l'equip s'ha exercitat a l'estadi.

A la sessió hi han participat tots els disponibles del primer equip, a més de Cristian Tello –amb fitxa del B–. També hi era Carles Puyol, que el divendres va rebre l'alta mèdica i aquest vespre pot gaudir d'uns minuts després de la luxació al colze que es va fer al camp del Benfica (principis d'octubre) i que l'ha mantingut un mes i mig fora dels terrenys de joc.

Després de la sessió, la plantilla ha dinat al Camp Nou i els jugadors tenen permís fins les 6 de la tarda, on estan citats novament a l'estadi.

stats