Barça
Esports Barça 29/03/2011

Últim entrenament sota mínims del Barça abans del retorn dels jugadors internacionals

Bojan arriba avui i de seguida serà examinat pels metges de la lesió que es va fer amb la sub-21, i Keita ha perdut l'avió i arribarà a la tarda

Redacció
2 min
Adriano i Alves s'han incorporat al grup.

Sant Joan DespíEl primer entrenament de la setmana ha comptat amb els jugadors del primer equip del Barça Adriano i Pinto. Sense els seleccionats, els lesionats, Jeffren –que ha treballat al gimnàs–, i Keita –que no ha arribat a temps–, Guardiola ha dirigit una sessió sota mínims.

Després de tres dies de festa, la feina ha tornat aquest dimarts al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper. Amb els internacionals encara concentrats amb les seves seleccions, Pep Guardiola ha dirigit una sessió amb només José Manuel Pinto i Adriano del primer equip. Davant les nombroses absències, fins a 10 jugadors del filial han completat l'entrenament, que s'ha dut a terme al camp número 2 –Oier, Víctor Vázquez, Ilie, Saúl, Tello, Carles Planas, Bartra, Sergi Roberto, Carmona i Abraham.

Damunt el terreny de joc no hi era Jeffren, que s'ha quedat al gimnàs fent treball específic. Tampoc hi era Seydou Keita, que aquests dies ha aprofitat per visitar el seu país, Mali, i a l'hora de tornar ha perdut el vol d'enllaç a París. Està previst que el jugador arribi a Barcelona aquesta tarda.

Per la seva banda, els jugadors lesionats Pedro i Maxwell han estat al marge del grup fent treball de readaptació als entrenaments. El capità, Carles Puyol, que també ha treballat en solitari, ha seguit amb el seu pla de recuperació.

Està previst que en les pròximes hores arribi a Barcelona Bojan, després de lesionar-se en el partit d'Espanya sub-21 jugat dilluns, en què també van participar els blaugranes Montoya, Fontàs i Thiago. Quan arribi el davanter de Linyola serà examinat pels metges de l'equip per saber l'abast exacte del cop rebut.

L'equip es tornarà a entrenar aquest dimecres a la tarda. Serà a la ciutat esportiva Joan Gamper a les 18.30 hores i s'espera que Guardiola ja pugui comptar amb gran part dels internacionals. Els primers 15 minuts seran oberts a la premsa. Abans, al voltant de les 17.30 hores, Dani Alves, que s'incorporarà dimecres als entrenaments després de jugar diumenge amb Brasil, compareixerà davant els mitjans de comunicació. Serà la seva primera roda de premsa després de signar la seva renovació fins al 2015 .

stats