Barça
Esports Barça 04/03/2012

Unanimitat a la premsa esportiva criticant l'arbitratge de Velasco Carballo

Els mitjans madrilenys reconeixen que l'actuació del col·legiat va perjudicar els culers. 'Marca' diu que "no va xiular dos penals clars" i 'As' que l'arbitratge "altera" el Barça

M. Molina
1 min
La portada del diari AS (4-3-2012)

BarcelonaLa premsa esportiva reconeix, de manera unànime, que l'actuació de l'àrbitre Velasco Carballo al Camp Nou va perjudicar el Barça; i se centra en la targeta vermella a Gerard Piqué i els tres penals no xiulats a l'àrea de l'Sporting. Tot plegat en el partit de la 26a jornada que va acabar amb victòria blaugrana per 3-1.

Els mitjans publicats a Madrid reconeixen aquest fet a la mateixa portada. El diari 'Marca' diu que "l'àrbitre no va xiular dos penals clars al Barça i el públic del Camp Nou en va demanar un tercer". Aquest rotatiu també destaca que "Piqué diu que la seva expulsió va ser premeditada".

D'altra banda, el diari 'As' publica en portada que "L'Sporting i l'àrbitre alteren el Barça". I a la crònica del partit destaca que "l'àrbitre es va menjar tres penals al Barça i va expulsar Piqué de manera molt rigorosa".

Pel que fa als mitjans catalans, tots destaquen el partit del Barça com a tema principal de portada. 'Mundo Deportivo' titula: "Atracament frustrat", i qualifica l'arbitratge de "canalla" però diu que "no va poder frenar un Barça que continua viu".

De la seva banda, 'Sport' diu: "Guanyaren 10 contra 12", i afegeix que "el Barça reacciona com un campió tot i la vermella a Piqué i tres penals no xiulats".

I 'El 9 Esportiu' titula: "Contra dotze". "L'àrbitre, Velasco Carballo, va marcar el partit expulsant Piqué i empassant-se diversos penals de llibre", afegeix.

stats