ACB
Esports Barça 07/01/2011

El Regal Barça visita un Unicaja que necessita la victòria si vol seguir aspirant a entrar a la Copa

Els malaguenys, que no estan en el seu millor moment, poden quedar-se pràcticament fora de les places de Copa si perden amb l'actual líder

David Jover
2 min
Ricky ha liderat la treballada victòria del Barça a la pista de l'Estudiantes.

BarcelonaQuan la necessitat és un fet i has de guanyar per obligació et pot sortir molt bé, o molt malament. Pocs cops s'hi troba un terme mig. Qui està en aquesta situació és l'Unicaja de Màlaga, que actualment està situat a la dotzena posició de la taula amb 7 triomfs i 7 derrotes.

Per saber quins sis equips acompanyaran Regal FCB i Reial Madrid a la Copa del Rei del mes de febrer tan sols queden aquesta jornada i dues més. Els homes d'Aíto, per tant, veient la igualtat que hi ha, estan obligats a guanyar els tres partits que queden.

Tot i això els blaugranes tenen la mida presa al Martín Carpena. Hi han guanyat en vint-i-cinc ocasions i només hi han patit dotze derrotes. Això vol dir que és una pista temible, difícil, però no tant. Fa un any hi van guanyar per sis punts de diferència, amb 18 punts de Navarro i 13 de Lorbek (57-63).

Lorbek torna a Màlaga

El pivot eslovè, a la temporada 2006-2007, quan tenia tan sols 22 anys, va estar sis mesos a l'Unicaja. Aleshores, amb Sergio Scariolo a la banqueta, la seva joventut li va passar factura i no va estar a l'alçada del que requereix ser important a l'ACB. A favor seu cal dir que tampoc va disputar massa partits i minuts. Per tant, Lorbek, ara ja consagrat com un dels millors aler-pivots d'Europa, demostrarà davant del seu exequip la seva maduresa.

El Barça pot ajudar el DKV

Aquest dissabte molts aficionats de la Penya aniran amb el Barça. Les circumstàncies fan que una victòria del Barça al Martin Carpena 'elimini' de la lluita per a la Copa l'Unicaja, que tan sols té una victòria menys que els de Badalona. Per tant, si els de Pascual vencen faran aquest petit favor a l'equip que presideix Jordi Villacampa.

stats