Barça
Esports Barça 27/12/2011

Si Iñaki Urdangarin és condemnat, el Barça estudiarà despenjar-ne la samarreta del Palau

Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social del Barça, ha explicat aquest dimarts a 'El món a RAC1' que el club consultarà la decisió amb els socis

Ara
1 min
Jordi Cardoner i Jordi Basté.

BarcelonaJordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social del Barça, ha explicat aquest dimarts a El món a RAC1El món a RAC1 que, si Iñaki Urdangarin és condemnat, el club estudiarà consultar amb el soci la decisió de despenjar-ne la samarreta del Palau Blaugrana.

"La participació en el Barça és un capítol de la seva vida. El que hagi pogut passar després és una altra cosa. No ha estat ni imputat. Esperarem. De moment, és precipitar-se. La meva veu no és la que s'ha d'escoltar, finalment. Aquesta seria una decisió important, i les decisions importants les pren el soci. Aquesta decisió podria anar a l'assemblea", ha dit Cardoner.

El vicepresident de l'Àrea Social del Barça ha desmentit que el club hagi avançat 10 milions d'euros per tenir una opció preferent de compra per a Neymar. Tot i això, Cardoner ha parlat del davanter: "Crec que Neymar està capacitat per jugar al Barça".

stats