BARÇA
Esports Barça 28/04/2011

Valdano: "El partit ha estat marcat per una mala decisió de l'àrbitre"

Jorge Valdano ha afirmat que l'anada ha estat marcada per "una decisió arbitral –l'expulsió del portuguès Pepe– que és l'únic que ha pesat més que Messi".

Redacció
1 min
Valdano, arribant al dinar de directives. SERGIO BARRENECHEA / EFE

Barcelona"Ha estat una decisió rigorosa i determinant. Ha estat una entrada dura, però no malintencionada, on el jugador fa mal. Jo dubtava si anava a treure la groga i m'ha sorprès que tregués la vermella. Sens dubte, aquest moment ha canviat el transcurs del partit", ha comentat el directiu madridista a Telemadrid.

Valdano no ha donat voltes sobre la repercussió de l'acció que li va costar la vermella al portuguès Pepe: "Aquesta decisió arbitral és el que únic que ha pesat més que Messi en el resultat final".

"La targeta ha marcat totalment el partit. És una decisió que la UEFA no sol corregir en cas d'apel·lació-, però el cert és que ha marcat un partit que, fins llavors, havia estat molt igualat".

Valdano, però, ha afirmat que remuntar a la tornada "impossible, per descomptat, que no és. Sortiran onze jugadors madridistes amb l'esperit que s'ha demostrat tota la vida. Sense cap resignació, intentant jugar les bases amb la personalitat que caracteritzen a aquest equip i aquest club".

Valdano també s'ha referit a les circumstàncies que han desencadenat en l'expulsió del porter blaugrana José Manuel Pinto només assenyalar el final del primer temps: "No sé exactament els detalls de l'agressió. Suposo que li retreia alguna acció a Arbeloa que no havia estat tan greu. Les imatges demostren clarament que no va haver tal agressió. Hi va haver diversos exercicis de simulació que m'han incomodat una mica".

stats