BARÇA
Esports Barça 29/01/2012

Valdés: "No ens podem deixar més punts fora de casa"

El porter titular del Barça diu que "és important continuar guanyant tots els partits", però que encara no veu "res perdut", mentre que Alves diu que no sap "què passa fora de casa"

Ara
1 min

BarcelonaVíctor Valdés, en declaracions a TV3, ha comentat que "el Vila-real ha estat aguantant molt bé i ens han posat les coses difícils i no ha pogut ser". I és que el porter blaugrana ha explicat que "fins el final s'ha vist que podíem guanyar", però ha remarcat que "és important continuar guanyant tots els partits ja que encara "no hi ha res perdut", ha explicat després del partit. Per acabar ha dit que "no ens podem deixar més punts fora de casa".

D'altra banda Dani Alves ha comentat a La Sexta que el Barça ha fet "un gran treball" i que no sap "què passa fora de casa, que no acabem de trobar l'equilibri fora de casa", ha dit. "Ens costa molt més, la gent es motiva molt i és molt difícil. No hem perdut res, lluitarem fins el final perquè encara queda una volta sencera", ha dit el lateral brasiler del Barça.

Cesc Fàbregas no veu la Lliga perduda i diu que "ara cal pensar en la Copa". "Avui hem controlat el partit en tot moment i hem tingut jugades que normalment entren i són gol", ha comentat. A més, Fàbregas ha explicat que "ara cal estar més units que mai". El missatge, per a Cesc, és clar. "Hem de confiar en la remuntada, però s'ha de seguir confiant", ha dit.

stats