SELECCIONS
Esports Barça 07/09/2012

Espanya goleja l'Aràbia Saudita en un amistós amb quatre gols de jugadors del Barça (5-0)

Cinc jugadors blaugranes ha sigut titulars, i els altres quatre convocats han jugat a la segona part. Només Pedro (2 gols) ha jugat els 90 minuts

Pedro, celebrant el seu gol contra l'Aràbia Saudita

BarcelonaEspanya ha preparat el seu debut del proper dimarts a les eliminatòries de classificació per ser al Mundial 2014 amb una clara golejada sobre l'Aràbia Saudita de Frank Rijkaard a Pontevedra. Del Bosque ha apostat per Víctor Valdés com a porter titular amb una alienació amb cinc jugadors del Barça: Valdés, Juanfran, Albiol, Piqué, Monreal, Busquets, Beñat, Cesc, Pedro, Cazorla i Torres. Al descans, Sergio Ramos ha substituït Piqué, Xavi ha fet el mateix amb Cesc, i a la segona meitat, Villa ha entrat per Torres, Iniesta per Busquets i Casillas per Valdés.

Cazorla ha marcat el primer gol del partit als 24 minuts i poc després el canari Pedro ha marcat un gol preciós de vaselina. A la segona part, Xavi ha marcat de falta el 3-0 amb un xut preciós, David Villa, que acabava d'entrar, de penal, i Pedro un altre cop, al contracop.