BARÇA

Valdés: "El comiat del Barça no va ser l'esperat per culpa del meu caràcter"

El porter se sincera en una entrevista amb el periodista colombià Marlon Becerra feta al juny i que ara ha emès la cadena RCN

Víctor Valdés s'ha sincerat en una  entrevista amb el periodista colombià Marlon Becerra feta al juny i que ara ha emès la cadena RCN.

Aquestes són les seves frases més destacades:

  1. " El comiat que vaig tenir al Barça no va ser l'esperat. Per culpa del tractament que vaig haver de seguir a Alemanya i per culpa del meu caràcter, em vaig apartar i vaig marxar. Segurament, la gent esperava una mica més de mi".
  2. " No tornaria a ser porter. Això segurament ho canviaria. Sempre he dit que la meva història amb la porteria va començar perquè em van fer creure que tenia talent. I per circumstàncies de la vida, vaig anar pujant, van confiar en mi i vaig arribar a ser professional. No és un camí fàcil i segurament no m'ha compensat els anys que he patit amb el que ha anat bé".
  3. "He aconseguit fites de les quals estic molt orgullós, però les millors fites són les tres Copes d'Europa. Mai posaria cap títol o rècord personal per davant d'un èxit col·lectiu".
  4. "Guardo un DVD molt especial. És un recopilatori de la final de la Champions de París contra l'Arsenal. Aquesta és la nit de la meva carrera. Tal com va anar aquell partit, la meva carrera després va anar cap amunt".
  5. "No tindria problemes que la meva vida anés per un altre camí diferent al del futbol si les coses anessin malament".
  6. "Em vaig trencar el genoll en una acció que al llarg de la meva carrera dec haver fet milions de cops. Aquell dia el peu impacta a terra i jo només estic pensant en la pilota"
  7. "No canviaria cap resultat, canviaria el dia en què em valg lesionar. Jo era el capità i vaig anar a reclamar a l'àrbitre que el penal que havia xiulat era fora de l'àrea. Al final, després de consultar amb l'assistent, el va assenyalar fora de l'àrea. Aquí va canviar la meva vida. En aquesta falta que xuta el jugador del Celta jo em lesiono. No canviaria un resultat, canviaria no haver estat el capità, ja que sense el braçalet no hauria anat a reclamar que era falta fora de l'àrea".
  8. "La lesió de genoll em va fer tornar a sentir el que és la vida sense ser futbolista. [...] No tornaré a ser una superestrella mai més".
  9. "Vaig tenir la sort d'estar diverses temporades amb Guardiola i, a banda de l'ensenyament de futbol, el més important era la comunicació i la manera d'adreçar-se a nosaltres. Adaptar l'orgull i el missatge als 24 jugadors que té un entrenador en una plantilla és molt difícil"
  10. "El Leo [Messi], a més de com es va superant any rere any, és talent pur".

Més continguts de