Barça
Esports Barça 11/04/2012

Valdés: "Estem a un punt i ara, a esperar. Ja hem fet la feina, aquesta jornada"

El porter assegura que "el 'mister' sempre dóna el missatge que fa falta en cada moment", i Pedro pensa que "estem jugant bé i hem de seguir així fins a final"

Ara
1 min
Valdés, al fons de la imatge, gairebé no ha hagut d'intervenir

BarcelonaVíctor Valdés ha volgut deixar clar que el Barça lluitarà fins al final per intentar atrapar el Madrid, i que un exemple d'això és la victòria contra el Getafe. "Avui estem a un punt i ara, a esperar. Nosaltres ja hem fet la feina, aquesta jornada", ha dit el porter.

Valdés també s'ha referit a les declaracions de Guardiola, a la prèvia del matx, en què va rebaixar l'eufòria. "El 'mister' sempre dóna el missatge que fa falta en cada moment. Era el que s'havia de donar. Ara toca prémer les dents, que ja som al final de temporada".

"Hem de seguir en aquesta línia"

D'altra banda, Pedro Rodríguez va assegurar que l'equip havia de mantenir aquesta intensitat fins a final de temporada. "Crec que estem jugant bé i hem de seguir en aquesta línia fins al final de temporada. Hem anat retallant de mica en mica la distància. Nosaltres hem fet bé la nostra feina i ells s'han deixat algun punt pel camí. Tant de bo que puguem continuar en aquesta línia".

Una opinió similar a la del vicepresident econòmic del club, Javier Faus. "Aquest dimarts estem a un punt, però aquest dimecres podem tornar a estar a 4. Nosaltres hem d'anar a la nostra. La Lliga continua sent favorable al Madrid, però ja no és tan lluny".

stats