Esports Barça 12/07/2011

Valdés: "És normal que intentin que Cesc es quedi, té talent i és el líder de l'equip"

El porter del Barça ha elogiat els possibles fitxatges del Barça, però entén que l'Arsenal no deixi marxar Cesc i ha advertit que "no dependrà de nosaltres"

Redacció
1 min
Víctor Valdés, porter del Barça

BarcelonaVictor Valdés no ha dubtat durant la presentació de la seva pàgina web al Camp Nou a afirmar que és la seva "il·lusió" que Cesc Fàbregas pugui tornar al Barça. "Sempre ha estat així i com a company seu és el que desitjo. És un perfil de jugador que agrada molt aquí, a l'afició i sobretot a l'entrenador. No tindria problemes per adaptar-se al nostre sistema i aportat tot el que pugui".

Tot i així, el de l'Hospitalet entén la postura de l'Arsenal. "És normal que el seu entrenador intenti que es quedi, és un jugador amb molt talent i és el líder de l'Arsenal en aquest moment. El temps dirà, però és una cosa que no depèn de nosaltres".

Valdés també ha tingut paraules per al xilè Alexis Sánchez, qui el va "sorprendre" ja el passat Mundial. "És un jugador molt vàlid i molt bon davanter. Vaig tenir la sort de poder veure'l i em va semblar molt ràpid i que la capacitat de desbordar és la seva millor virtut".

Finalment ha parlat de Bojan i assegura que "ha demostrat sempre que ha jugat que és un jugador molt vàlid per a l'equip, ajuda i marca gols importants. Si marxa perdo un amic, però si em diu que és una cosa positiva per ell, serà el que desitjaré".

stats