Barça
Esports Barça 02/03/2013

Valdés a l'àrbitre: "Us heu cagat, no teniu vergonya"

Pérez Lasa explica a l'acte l'incident que ha protagonitzat el porter després del partit, i en què ha vist la targeta vermella

Ara
1 min
Aturada de Víctor Valdés

BarcelonaPérez Lasa, l'àrbitre del Madrid-Barça de Lliga d'aquest dissabte, ha recollit a l'acta del partit l'incident entre ell i Valdés un cop s'ha acabat l'enfrontament, quan el porter se li ha acostat indignat per increpar-lo. "Us heu cagat, no teniu vergonya", li ha dit.

Això és el que ha recollit l'acta, a l'apartat d''altres incidències':

Un cop acabat el partit, i quan encara ens trobàvem al terreny de joc, he amonestat el jugador del FC Barcelona número 1, Víctor Valdés Arribas, per dirigir-se cap a mi amb els braços alçats i cridant recriminant-me una de les meves decisions. A continuació he expulsat aquest mateix jugador per encarar-se a escassos centímetres de la meva cara dient-me cridant i de manera repetida: "Us heu cagat, no teniu vergonya". Després de ser expulsat, aquest mateix jugador ha persistit en la seva actitud i els mateixos termes dient repetidament "No tens vergonya", i ha hagut de ser subjectat pels companys i el delegat del seu equip. Un cop ens trobàvem al túnel de vestidors, aquest mateix jugador ha persistit en la seva actitud i cridant m'ha repetit els mateixos termes anteriors: "No tens vergonya, no tens vergonya".

stats