Barça
Esports Barça 19/11/2011

Valdés supera el rècord de partits consecutius imbatut al Camp Nou

El porter blaugrana supera el rècord de partits imbatut al Camp Nou en Lliga en sumar deu partits sense encaixar cap gol a l'estadi blaugrana i deixa enrere les marques de Zubizarreta i Amador

Efe
1 min
Víctor Valdés.

BarcelonaEl porter blaugrana, Víctor Valdés, ha superat aquest dissabte el rècord de partits imbatut al Camp Nou en Lliga en sumar deu partits sense encaixar cap gol a l'estadi blaugrana i ha deixat enrere les marques de dos històrics porters del club català com són Andoni Zubizarreta i Lorenzo Amador.

L'actual Trofeu Zamora, que ja s'havia convertit en el porter més minuts imbatut en la història del club, ha acumulat una nova gesta per al seu compte particular.

La jornada 31 de la temporada passada va ser l'última ocasió en la qual Valdés no rebia un gol al coliseu blaugrana en Lliga. Ni l'Osasuna, l'Espanyol, el Deportivo, el Vila-real, l'Atlètic, el Racing, el Sevilla, el Mallorca i, avui, el Saragossa, han pogut perforar la meta del porter català.

Només Amador, en la temporada 85-86, i Zubizarreta, en la 86-87, sumaven nou partits imbatuts en Lliga, una marca que Valdés ha superat en la victòria contra el Saragossa per quatre gols a zero.

stats