BARÇA
Esports Barça 03/08/2012

Valdés: "Messi és, per mi, el millor del món. Però si cal premiar carreres, cal comptar amb Iniesta i Xavi"

El porter fa un repàs de l'actualitat blaugrana i sobre Neymar diu que "té un talent especial" i que "encaixaria en qualsevol equip"

Ara
1 min
Víctor Valdés, durant un entrenament / ANDREU DALMAU / EFE

Sant Joan DespíVíctor Valdés ha estat l'encarregat de parlar davant els mitjans de comunicació aquest divendres al matí, després de l'entrenament de l'equip blaugrana. El porter ha fet un repàs de tots els temes d'actualitat i ha parlat de la Pilota d'Or.

"Messi és, per mi, el millor del món. Però si cal premiar carreres, cal comptar amb Iniesta i Xavi", ha dit Valdés, que ha apuntat que és "positiu" que un porter com Iker Casillas tingui opcions d'aconseguir el guardó. "El porter sol ser l'etern oblidat", ha dit.

Sobre Neymar, el porter ha assegurat que "té un talent especial" i ha recordat: "Ja vaig dir que encaixaria en qualsevol equip".

Quan se li ha preguntat pel canvi d'entrenador i pel nou entrenador de porters, Valdés s'ha mostrat content. "Els hàbits que teníem com a grup es mantenen. Tito comença a posar el seu segell. El canvi d'entrenador de porters és decisió del club. Estic molt content del treball que hem fet aquesta setmana amb De la Fuente, estic molt il·lusionat", ha conclòs.

stats