Esports Barça 27/10/2011

El Valdés més seductor, protagonista d'un 'book' fotogràfic amb la seva dona a la revista 'DTLux'

El porter del Barça parla de la seva debilitat per les jaquetes de cuir i els seus costums al camp de joc en una entrevista amb la revista de moda i oci

Ara
1 min
Valdés i la seva dona, en una de les imatges del 'book' per a la revista 'DTLux'

BarcelonaDe porter a model. La revista DTLux explota la part més seductora del jugador del Barça i en l'últim número de la revista hi inclou un reportatge fotogràfic d'ell i la seva dona, Yolanda Cardona, en postures suggeridores. De fet, una de les imatges del book ocupa íntegrament la portada de l'edició impresa.

La galeria fotogràfica és el complement d'una entrevista que la revista fa al porter del Barça, en la qual revela la seva debilitat per les jaquetes de cuir. Valdés, que ja ha protagonitzat altres reportatges de moda, assegura, no obstant, que sol vestir-se “amb el primer que agafa” de l'armari i es descriu com a poc amant de les modes.

En l'entrevista, que també es tracten diversos temes relacionats amb l'àmbit esportiu, Valdés revela que quan perd un partit sol aïllar-se una estona escoltant Bob Marley, i parla dels diferents costums que té al camp de joc.

stats