Barça
Esports Barça 26/03/2012

Valdés: "Sempre mires el calendari del rival quan estàs a tanta distància, però el més important és el nostre"

El porter del Barça ha defensat a Casillas de les darreres crítiques, adverteix que el partit a San Siro serà molt difícil, i que tant Barça com Madrid tenen la mateixa pressió a la Lliga

A. Solé
2 min

BarcelonaVíctor Valdés ha admès que, tot i mantenir la política del "partit a partit", "sempre mires el calendari del rival quan estas a tanta distància, però el més important és el nostre", però a l'hora afegia: "No serveix de res mirar què fan els altres si nosaltres no guanyem els nostres partits".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Quan li han preguntat al porter si era el moment de canviar el missatge de la Lliga impossible de Guardiola, el porter del Barça s'ha escapat dient: "La nostra feina és sortir a competir sempre, i 6 punts segueixen sent una distància considerable. Hem de seguir amb tranquil·litat i confiança perquè per part nostra estem fent bé les coses".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Respecte a quin equip dels dos té més pressió en els 9 partits de Lliga que queden, Valdés ho té clar: "La pressió la tenim els dos equips perquè nosaltres no tenim marge i ho hem de guanyar tot, equiparo la pressió del dos equips". I sobre el proper partit del Madrid al Reyno de Navarra: "Serà un partit dur com el que vam tenir nosaltres, encara que amb un clima diferent, però sempre a Pamplona són partits molt difícils".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Filial

Sobre si ja veu als jugadors del filial prou madur per agafar responsabilitats en aquest final de lliga, ha dit: "Crec que ja estan prou madurs, Montoya va estar impressionant a Mallorca, i Tello. En els rondos dels entrenaments ens tiren sotanes i tot!".

Comitès

"Jo em faig un embolic amb tants comitès, nosaltres ens hem de dedicar a la nostra feina", ha dit sobre les polèmiques sancions del comitè de competició, i ha afegit: "Tothom té una opinió i la dóna o no, i després els comitè decideixen què fan , i tot s'ha de respectar per igual".

El Milan i Ibra

Quan li han preguntat sobre el polèmic Ibrahimovic, Valdés ha sigut prudent i ha afirmat que "en guardo un gran record d'ell". I sobre el rival de dimecres a la Champions, ha comentat: "Una eliminatòria contra el Milan sempre és molt complicada i dimecres contra la seva afició serà molt difícil".

Casillas

Valdés també ha sortit al pas de les crítiques que ha rebut Iker Casillas pels dos gols de falta rebuts darrerament pel Madrid: "Les faltes en contra són jugades molt difícil i estic al seu costat perquè crec que no va fallar, va ser més mèrit del jugadors que xutava la falta".

stats