BARÇA
Esports Barça 19/05/2012

El València nega que Jordi Alba estigui venut al Barça ni que existeixi una oferta pel català

El coordinador de la secretaria tècnica del València diu que els agents del jugador estan valorant totes les ofertes que els hagin arribat, inclosa la d'ampliació de contracte amb el València

Efe
1 min

ValènciaBraulio Vázquez, coordinador de la secretaria tècnica del València, ha assegurat aquest dissabte que el defensa Jordi Alba "no està venut al Barça" i ha afegit que al club de Mestalla no ha arribat una oferta oficial pel futbolista català.

El màxim responsable de la secretaria tècnica valencianista ha fet estes declaracions en la presentació de la gira pels Estats Units 2012 que el València inicia dilluns que ve. "En cap cas Jordi Alba està venut al Barça", ha assegurat Braulio poc abans d'indicar que al club valencià "no ha arribat cap oferta en ferm" pel defensa català, que encara té una temporada més de contracte amb el València.

No obstant això, el secretari tècnic del València si que ha comentat que els agents de Jordi Alba "estaran valorant totes les ofertes que a ells els puguin haver arribat, inclosa l'ampliació i millora de contracte plantejada pel València".

stats