València - Barça
Esports Barça 02/03/2011

El Barça aconsegueix una victòria treballada a Mestalla (0-1)

Messi ha aconseguit el gol del Barça quan ja transcorria la segona part i ara els blaugranes són a deu punts del Madrid, a falta del que facin dijous contra el Màlaga

Nuria García
2 min
Messi podria haver marcat quan s'ha quedat sol davant Guaita.

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un patit triomf a Mestalla contra un València a qui els blaugranes han tallat la bona ratxa que portaven a la Lliga. Els de Pep Guardiola han gaudit de moltes ocasions en la primera part, però no han pogut superar Guaita fins avançat el segon temps, quan Messi ha aprofitat una passada d'Adriano per superar els valencians. Així, ara per ara, el Barça està a deu punts del Madrid, a l'espera del que facin dijous els blancs al Bernabéu contra el Màlaga.

En els primers minuts, el conjunt que ha gaudit d'una bona ocasió ha estat el València, amb una rematada de Mata que ha sortit desviada. Els valencians, abans dels cinc minuts, ja han picat tres córners.

Això sí, abans dels deu minuts, ha estat Messi qui ha gaudit d'una triple ocasió per marcar. L'argentí, després d'un error de la defensa, ha intentat rematar però per tres vegades el xut ha estat blocat per la defensa valencianista (8'). A més, Adriano (25') també ha tingut una bona oportunitat per marcar, però ha xutat alt.

Mica en mica el Barça s'ha anat fent amb el control del partit; un matx amb moltes alternatives en els primers compassos. I amb la pilota, Messi ha començat a aparèixer. L'argentí ha tingut el gol quan s'ha quedat sol davant Guaita, però ha rematat alt (30').

Després del pas pels vestidors, el València ha sortit amb més empenta i ha gaudit de diverses ocasions per avançar-se. Pinto ha fet vista en una rematada de Soldado que ha sortit desviada a la dreta de la porteria de Pinto, mentre que Pablo Hernández ha gaudit de dues oportunitats: al 53' i al 58'.

La resposta del Barça ha arribat de la mà de Messi. Després d'una passada d'Iniesta, Messi ha xutat fregant el pal esquerre de la porteria de Guaita (60'). Però després de tres o quatre intents, finalment l'argentí ha aconseguit superar el porter dels valencians. Adriano ha rebut a l'àrea, ha fet un retall i ha centrat cap a Messi. El seu xut l'ha tocat Guaita, que no ha pogut evitar el gol blaugrana (76').

A les acaballes, el Barça ha sabut temporalitzar el partit i s'ha endut de Mestalla tres valuosos punts.

VALÈNCIA 0

BARÇA 1

València: Guaita; R.Costa, Dealbert, Stankevicius, Alba; Tino Costa (Isco 84'), Banega; Joaquín (Soldado 46'), Mathieu (Jonás 80'); Mata i Pablo.

Barça: Pinto, Alves, Piqué, Busquets, Abidal; Mascherano (Pedro 61'), Xavi, Iniesta (Keita 85'), Adriano (Maxwell 81'), Messi i Villa.

Gols: 0-1 (76') Messi.

Àrbitre: Iturralde González. Targetes grogues als locals Jordi Alba, Tino Costa, Pablo Hernández i Soldado, i als visitants Messi i Busquets.

stats