Barça
Esports Barça 01/02/2012

El València posarà a prova l'ambició d'un Barça amb pocs efectius a l'anada de les semifinals de Copa

El Barça, amb només 15 jugadors del primer equip, afronta l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València (21:00 hores) amb l'objectiu de seguir viu en totes les competicions fins el final

Efe
2 min
Xavi intenta superar la pressió de Banega.

BarcelonaEl Barça visita Mestalla aquest vespre (21.00 h) amb la missió de mantenir-se vius a totes les competicions. Després de l'esforç contra el Reial Madrid a dos partits en els quarts, aquest doble enfrontament contra el València l'agafa amb una plantilla molt debilitada a causa de les baixes per lesió.

Per al partit de demà, Pinto tornarà a ser el porter titular, mentre que en defensa l'estat de Piqué marcarà l'elecció de centrals que faci Josep Guardiola, després que el català hagués d'abandonar el partit de dissabte contra el Vila-real. Més complicat serà per a Guardiola confeccionar l'atac, a causa de l'estat en què es trobi Alexis, infiltrat el cap de setmana, i dubte a l'onze.

El València, de la seva banda, ha arribat a la semifinal després de superar el Sevilla i el Llevant, mentre que el Barça ha eliminat Osasuna i el líder i vigent campió de Copa, el Reial Madrid.

L'expectació al voltant al partit és màxima a València, per la qual cosa Mestalla registrarà una gran entrada. Per a aquest partit, el tècnic del València, Unai Emery, recupera David Albelda, que no va jugar diumenge a Santander per sanció, i espera comptar també amb Adil Rami. Pablo Hernández ha tornat als entrenament després d'haver tingut problemes físics els últims dies.

Es manté el dubte del portuguès Miguel Brito, també amb problemes musculars, de la mateixa manera que passa amb l'argentí Éver Banega, que es va retirar diumenge a Santander amb un cop en la cuixa. A més, el turc Mehmet Topal va tornar dilluns de la capital càntabra després d'haver passat la nit hospitalitzat per un cop al cap, però té poques opcions d'estar en el partit. En canvi, el davanter basc Aritz Aduriz, que també va rebre un cop al cap, estarà en condicions d'afrontar el duel.

stats