Barça
Esports Barça 29/09/2011

Vicenç Pla, soci demandant de la junta de Laporta: “No sabia els riscos que corria”

Argumenta que ha ajornat, “no retirat”, la demanda fins que el Tribunal Suprem dicti sentència, aconsellat pel seu advocat

Ara
1 min

BarcelonaVicenç Pla reconeix que desconeixia “els riscos que corria” en presentar la demanada contra la junta directiva de Joan Laporta, abans que el seu advocat l'advertís aquest dimecres. Ho ha explicat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, en què el soci blaugrana ha puntualitzat que es tracta d'un ajornament fins que el Tribunal Suprem dicti sentència, i ha subratllat que “no ha retirat” la demanda, ni pensa fer-ho.

Pla assegura que no ha rebut cap trucada "ni de l'actual junta ni de l'anterior", i subratlla que el seu canvi de parer "en cap cas" ve motivat per les paraules de Guardiola, de qui subratlla “m'és indiferent el que digui”, i afegeix “si és tan solidari amb Laporta i Cruyff, que pagui ell els diners, que prou que en tenen”. També ha aprofitat l'entrevista per subratllar que la denúncia no és contra "ningú en concret", sinó "contra tota la junta del Barça", i puntualitza "la resta és cosa del jutge".

El soci va demandar la junta de Joan Laporta per no haver avalat les pèrdues de l'anterior exercici de Joan Gaspart. Finalment, els vuits directius implicats, que tenien fins aquest divendres 30 de setembre per executar l'aval de 24 milions d'euros, no hauran de presentar-los. Pla ha decidit ajornar la demanada d'embargament en saber que en cas que el Tribunal Suprem no li doni la raó, hauria de pagar el 20% dels 24 milions.

stats