BARÇA

Víctor Font anuncia que es presentarà a les pròximes eleccions del Barça amb la candidatura Sí al Futur

L'empresari, accionista de l'ARA, diu que tindrà un "projecte alternatiu" de cara al 2021

Víctor Font ha anunciat aquest dilluns la intenció de presentar-se a les pròximes eleccions del Barça, previstes per al 2021. Sí al Futur serà el nom de la seva candidatura, un "projecte alternatiu" que optarà a la presidència del Barça d'aquí tres anys, segons explica en una carta oberta adreçada als socis del club blaugrana.

Font, empresari del sector de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia, és accionista del diari ARA i assegura als socis de l'entitat blaugrana que la seva candidatura treballa per "intentar garantir que el club pugui seguir competint al màxim nivell i guanyant títols el dia que Messi plegui".

Per aconseguir-ho, Font, nascut a Granollers fa 45 anys, proposa "agrupar el talent de la millor generació de futbolistes de la història" i fer que siguin aquests futbolistes els que "liderin la presa de decisions en l'àrea esportiva". A més, proposa que es defensi "l'herència guanyadora del model de joc de Johan Cruyff" i "comptar de debò amb el talent que genera el planter de La Masia".

Per a Font, cal "transformar el model d'ingressos del club" per fer que el Barça es mantingui a l'elit del futbol mundial, però això ha d'anar lligat a la "protecció del model de propietat actual" de les amenaces de "multimilionaris, fons d'inversió i estats".

El nom de Font ja va sonar com a candidat a la presidència a les eleccions del 2015, però finalment, com que no tenia enllestit el projecte ni l'equip necessari per fer-ho possible, va anunciar en una roda de premsa que no es presentaria a aquells comicis.