Barça
Esports Barça 20/02/2011

Víctor Valdés serà baixa contra l'Athletic Club i podria estar un mes de baixa

El Barça ha anunciat aquest matí que el porter no jugarà per precaució contra l'Athletic Club per unes molèsties al genoll esquerre, però podria haver-se d'operar

Redacció
2 min
Víctor Valdés.

BarcelonaEl Barça ha anunciat aquest matí que Victor Valdés és baixa per precaució per al partit d'aquesta nit (21 hores, Canal +) contra l'Athletic Club per unes molèsties al genoll esquerre. En el seu lloc ha quedat convocat el porter del Barça B Oier Olazábal, que portarà el dorsal 38. 


El porter titular del Barcelona visitarà aquesta tarda la consulta del doctor Cugat i podria haver de passar pel quiròfan, el que el mantindria fora dels terrenys de joc aproximadament un mes, el que vol dir que es perdria, entre molts partits, la tornada de la Lliga de Campions davant l'Arsenal.

Aquesta és la primera absència de Víctor Valdés a la Lliga aquesta temporada. El porter del FC Barcelona ha jugat les 23 jornades que fins avui es porten disputades i acumula un total de 2.163 minuts jugats.



Valdés és un dels jugadors més utilitzats des que va entrar a formar part del primer equip de futbol, i feia més de set anys que no es perdia un partit de Lliga per lesió. La darrera vegada va ser precisament també davant l’Athletic Club, un 1 de gener del 2004. Aquell dia Albert Jorquera el va substituir, en el que va ser la seva estrena, i va fer una actuació brillant en un partit que acabaria amb empat a un gol. 

De totes maneres, aquesta temporada Valdés s’ha perdut un partit per lesió. Va ser en la fase de grups de la Lliga de Campions, en el partit a casa davant el Copenhaguen. El jugador del FC Barcelona no va poder participar a causa d’una indisposició, que li va provocar vòmits i febre.

En un principi, el substitut de Valdés contra l’Athletic Club serà José Manuel Pinto. Serà el seu primer partit de Lliga aquesta temporada. Amb tot, el porter andalús ja sap molt bé com és l’Athletic, ja que dels tres enfrontaments que aquest curs el Barça ha jugat contra l’equip de Caparrós, en dos, els de Copa del Rei, Pinto n’ha estat titular.

stats