Barça
Esports Barça 28/09/2011

Vilanova: "Si vam jugar amb un 3-4-3 a Mestalla, podem fer-ho a tot arreu"

El segon entrenador del Barça espera que aquesta nit el BATE varii el seu sistema i es tanqui davant els blaugranes

Ara
1 min
Ficar el dit a l'ull a l'audiència

Barcelona'Tito' Vilanova, segon entrenador del Barça, ha comentat als micròfons de Barça TV que espera que el BATE Borissov, rival dels blaugranes aquesta nit a la Lliga de Campions aposti per un sistema defensiu: "Hem vist uns quants partits del BATE, juguen un 4-2-3-1, però, com ens acostuma a passar, quan juguen davant equips teòricament inferiors, sempre fan alguna cosa diferent".

Pel que fa al partit en si, ha assegurat que, després d'empatar contra el Milan estan obligats a guanyar de forma "urgent", perquè "la lligueta és curta i per tant és fonamental sumar els tres punts abans d'anar a San Siro".

El número dos de Pep Guardiola també ha parlat del sistema del Barça: "Si vam jugar amb un 3-4-3 a Mestalla, podem repetir-ho en qualsevol estadi", ha assegurat Vilanova, que, això sí, ha matisat que: "No és una decisió banal, sempre que ho fem així és perquè creiem que tenim motius futbolístics per aplicar aquest sistema”.

Un altre tema del qual ha parlat Vilanova és l'estat de la gespa a Minsk: "Està bé, tenim sort de jugar aquí ara i no al novembre o el desembre". I sobre si Piqué i Puyol poden coincidir aquesta nit sobre aquesta gespa, ha comentat que ambdós estan en condicions de jugar els 90 minuts, però que "sortint de les lesions, seria millor fer-los jugar de manera progressiva".

stats