Esports Barça 12/09/2012

Villa: "Cal mantenir els cinc punts d'avantatge sobre el Madrid"

El jugador asturià ha assegurat en roda de premsa que el partit de Getafe serà "molt difícil"

Ara
1 min
David Villa ha tornat a jugar i a marcar vuit mesos després de lesionar-se

BarcelonaEl davanter blaugrana David Villa ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa i ha assegurat que el Barça "ha de mantenir" els cinc punts d'avantatge que el separen del Reial Madrid a la classificació. Segons Villa, el partit contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez és "molt difícil" per les condicions i per l'equip rival.

En referència a la plantilla, Villa ha considerat "encertada" la decisió del Barça de no incorporar cap davanter en aquest mercat d'estiu: "Estem de sobres capacitats per omplir la davantera aquesta temporada", ha asseverat. "En el meu cas concret, faré el possible per tornar l'estima que m'ha donat el Camp Nou". Sobre el seu rol individual, el Guaje ha declarat que la seva polivalència podria ajudar-lo a tenir minuts, però també ha assegurat que no vol plantejar-se una xifra de gols a marcar aquesta temporada: "No vull una xifra concreta, vull que els meus gols siguin útils i ajudin l'equip a assolir els objectius", ha explicat.

Sobre el seu estat físic, Villa ha assegurat que es troba "en molt bon estat" i que no té "cap por" de recaure en la lesió, ja que està en mans "dels millors professionals" i que tenia moltes ganes de tornar a jugar un partit sencer.

Per últim, Villa ha evitat pronunciar-se quan li han preguntat per la segona equipació de la pròxima temporada i sobre el futur del Barça en el cas que Catalunya s'independitzés: "És un tema que no m'incumbeix", ha assegurat l'asturià.

stats