Barça
Esports Barça 16/07/2012

Villa, Fontàs i Alves, encara sense l'alta mèdica, treballaran amb el grup

Els defenses del Barça s'incorporaran al grup sota control mèdic, mentre que el davanter asturià únicament treballarà parcialment amb la resta dels seus companys

Ara
1 min
David Villa passa la revisió mèdica, el primer dia de feina del primer equip del F.C Barcelona/ Miguel Ruiz/FCB

BarcelonaDavid Villa, Andreu Fontàs i Dani Alves, encara sense l'alta mèdica, treballaran amb el grup aquest dimarts en la tornada als entrenaments del Barça. Segons ha informat el club, el davanter asturià només completarà una part del treball amb la resta dels companys, mentre que els dos defenses ho faran sota control mèdic. En el cas d'Isaac Cuenca, també en procés de recuperació, treballarà al gimnàs.

El club ha donat a conèixer l'estat dels futbolistes en un comunicat. Segons aquest, David Villa "avança en el procés de recuperació –de la fractura a la tíbia– i aquest dimarts farà part del treball amb el grup".

D'altra banda, Andreu Fontàs i Dani Alves "es troben en l'última fase del procés de recuperació" –Fontàs de la intervenció al genoll dret i Alves de la intervenció a l'espatlla dreta– i "començaran a treballar amb el grup sota control mèdic". En tots tres casos, "la seva evolució marcarà la disponibilitat" per als propers partits del Barça.

En el cas d'Isaac Cuenca, "el jugador està en ple procés de recuperació de la seva lesió al menisc extern del genoll dret", per la qual cosa "segueix amb les pautes establertes i farà treball al gimnàs".

stats