Barça
Esports Barça 15/10/2012

Villa: "He de tenir paciència, estic preparat per jugar"

El davanter asturià ha explicat que té ganes de jugar i que ara està esperant les decisions de l'entrenador del Barça i de la selecció espanyola per poder entrar a l'equip

Efe
1 min
Villa durant la presentació del llibre 'Relats Solidaris de l'Esport'

BarcelonaEl davanter blaugrana David Villa ha assistit a la presentació del llibre 'Relats solidaris de l'esport' que s'ha fet a Madrid, del qual l'asturià ha sigut l'encarregat d'escriure el pròleg. Villa ha parlat del seu rol actual actual tant al Barça com a la selecció espanyola i ha explicat que "està clar que potser, pel fet de no estar-hi acostumat, que tota la meva vida he jugat d'inici, fa que pugui tenir una mica menys de paciència, però sóc conscient que tothom està amb mi, volen el millor per a mi i he de tenir una mica de paciència, encara que vull jugar i estic preparat".

Villa ha reconegut que no sap com li respondrà el físic si juga els 90 minuts, però ha dit que se sent "molt bé i preparat". A més, ha afirmat: "Durant aquests mesos de lesió, que potser tenia més inexperiència quant a aquest tipus de lesions, he vist que he tingut molta sort, perquè és un tipus de lesió que en altres casos els futbolistes no han tingut tanta sort o fins i tot han acabat amb la seva carrera".

El davanter asturià ha reconegut: "He tingut molta sort, després també de moltes hores de treball i de rodejar-me dels millors professionals que hi ha. Estic content de superar una lesió tan difícil i tinc les mateixes sensacions que abans de la lesió". Villa ha afegit que "m'ha costat moltíssim somriure durant aquests mesos".

stats