BARÇA
Esports Barça 02/03/2011

David Villa ho passa malament durant el procés judicial contra el seu antic representant

El davanter del Barça David Villa no ho ha passat bé al judici que ha viscut aquest matí a Avilés. Just el mateix dia que torna al camp del València, ha viscut moments de tensió en el procés que l'enfronta al seu antic representant.

Redacció
1 min
Villa, declarant en el judici contra el qui fou el seu representant, José Luis Tamargo

AvilésEl judici entre David Villa i el seu antic representant, que es fa a Avilés, ha viscut moments de tensió. El davanter del Barça durant algun moment no ha portat bé el desenvolupament de la vista oral en la demanda interposada pel seu ex agent, José Luis Tamargo. I nentre aquest intervenia, Villa gairebé ha plorat arribant a demanar abandonar la sala.

El to utilitzat del representant i el record de determinats esdeveniments han provocat l'emoció del futbolista, que ha demanat abandonar la sala. El jutge ha autoritzat el davanter del Barcelona que s'absentés durant uns minuts de la vista oral, encara que també li ha cridat l'atenció per alguns dels seus gestos.

Ja és a València.

El judici ha començat a les 10.00 al Jutjat de primera instància d'Avilés. Els advocats de Vila han demanat al jutge que un cop acabada la seva declaració aquest pogués marxar a l'aeroport d'Astúries, on ha agafat l'aerotaxi que li paga el club. Sobre les 13:45 Villa ja era a l'aeroport de Manises, pel que gaudeix de prou temps per descansar i poder jugar aquesta nit.

La defensa de Villa té el suport de l'antiga directiva (Joan Laporta també era a la sala) i de l'actual, representada per Raul Sanhellí. La versió blaugrana és que les negociacions fetes per fitxar a Villa el 2009, quan Tamargo era l'agent, no tenen res a veure amb aquelles del 2010 que si van acabar amb el fitxatge del jugador. Tamargo vol demanar una part d'aquest traspàs, tot i que ja no era l'agent llavors. El president del València Manuel Llorente també era a Astúries i ha declarat en la mateixa línia que Villa.

stats