Barça
Esports Barça 06/08/2011

Villa afirma que gol de Wembley "va ser el més important" de la seva carrera

El davanter del Barça ha assegurat durant un acte d'Unicef a Dallas que el gol marcat a Wembley va ser el "més important" de la seva carrera esportiva

Efe
2 min
Villa i Thiago, a l'acte amb l'Unicef.

BarcelonaEl davanter del Barça David Villa ha assegurat, durant un acte d'Unicef a Dallas, que el gol marcat a Wembley, en la final de la Lliga de Campions disputada el passat 28 de maig contra el Manchester United, va ser el "més important" de la seva carrera esportiva.

Villa i el seu company Thiago Alcántara, que ahir va ser convocat per primera vegada pel seleccionador espanyol Vicente Del Bosque, han acudit a un acte a l'edifici YMCA de Dallas i han respost a les preguntes dels nens.

"El gol de Wembley va ser el més important la meva carrera. Per l'escenari, per com va ser d'important per a la victòria. Ens posava la Champions una mica més a prop", ha contestat l'internacional asturià a la pregunta d'un dels nens sobre quin ha estat el més important de la seva trajectòria esportiva.

Thiago Alcántara ha contestat a les inquietuds dels petits assistents que desitjaven saber com van ser els seus començaments en el Barcelona.

"Vaig arribar amb 15 anys, però de petit, a les vostres edats, ja jugava a futbol. Aquest és el meu sisè any en el club però espero que siguin molts més", els ha explicat, segons que informa la pàgina web del club.

Els dos jugadors també han aconsellat als nens. "Heu de fer el que us diverteixi. I això us farà més feliços", els ha dit Thiago, mentre que Villa els ha recordat que és important "intentar ser companys i bones persones. Heu de respectar els companys perquè aquest és un esport col·lectiu. A aquestes edats és molt més important fer amics".

Villa i Thiago han estat acompanyats en l'acte, que tenia com a objectiu parlar de com l'esport pot millorar la vida dels nens, per Ramon Pont, vicepresident del Barcelona.

"Unicef i el FC Barcelona estem avui aquí per seguir endavant amb la nostra d'èxit col·laboració per als nens del món. Durant els últims cinc anys el FC Barcelona ha recolzat els esforços d'Unicef per salvar i millorar les vides de centenars de milers de nens. En la pròxima fase d'aquesta aliança ens centrarem a recolzar una mobilització global per una educació de qualitat i esports que proporcionarà resultats tangibles per als nens", ha assegurat Pont.

stats