Barça
Esports Barça 04/04/2011

Villa: "S'ha de ser realista, la cosa s'ha posat molt bé, vuit punts és un diferència considerable"

El davanter asturià afirma que la Lliga no està guanyada encara, "però ara només la podem perdre nosaltres i no podem caure en aquest error"

Albert Solé
2 min
El COSTUM DE CRIDAR Villa ha marcat  gols importants en tres  partits consecutius.  El de Londres pot valer  el seu pes en or.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } David Villa sabia que avui a la sala de premsa de la ciutat esportiva hauria de respondre si la Lliga ja està sentenciada amb 8 punts de diferència sobre el Madrid o no, i ell ho té molt clar: "S'ha de ser realista, la cosa s'ha posat molt bé, 8 punts és un diferència considerable, però no podem caure en aquest error. Ara només la podem perdre nosaltres, i hem de guanyar tots els partits per guanyar-la com abans millor, perquè encara no l'hem guanyat".

Villa no s'ha amagat mai que el seu equip del cor és l'Sporting de Gijón, per això el gol de De las Cuevas al Bernabéu va ser molt especial, i que se'n van assabentar mentre estaven berenant a l'hotel de Castelló: Per mi és un gol molt important, tots sabeu el meu "sportinguisme", pels interessos de l'Sporting era un gol important per a la permanència, i a més era un gol contra el nostre rival dirtecte". També li van preguntar si el fet que l'home que trenqués la ratxa de Mourinho com a entrenador local fos Manolo Preciado era justícia poètica: "No ho sé, estic molt content per ell, l'aprecio molt com a professional i com a amic, i més perquè fan una passa clau per salvar-se".

En un pla més personal, el davanter del Barça ha comentat que sí que està un pèl preocupat per la sequera golejadora amb el Barça [fa 6 partits que no marca], però que està tranquil: "Encara que estigui aquí fins a les 5 de la tarda dient que vull marcar, no marcaré. Només ho arreglaré treballant molt, i si no marco jo, que la meva feina serveixi perquè marquin els companys i sumem punts", i ha afegit: "Hi ha hagut partits que he tingut moltes ocasions, i en dècimes de segon has de decidir, i a vegades encertes i marques, i altres t'equivoques i falles". I respecte a la possiblitat que jugar unes semifinals de Champions i estar en un mes d'abril tant emocionant, ha dit: "Una de les coses per les quals vaig venir aquí és per això, per poder guanyar tots els títols, encara que el més maco de guanyar coses és com ho fas i el trajecte que et porta a guanyar". I ha afegit: "Individulment jo no he arribat mai a unes semis de Champions, i clar, és un repte personal i en tinc moltíssimes ganes".

stats