Publicitat
Publicitat

Barça

David Villa deixa les crosses i continua recuperant-se

El Dr. Ramon Cugat ha declarat a la cadena Cope que el jugador del Barça podrà tornar a córrer d'aquí tres setmanes

David Villa va visitar aquest dimecres el metge, el doctor Ramon Cugat, que li va retirar el guix de la cama. El jugador del Barça ja camina sense crosses i, segons ha declarat aquest dijous el Dr. Cugat a la cadena Cope, d'aquí tres setmanes ja podrà tornar a córrer amb normalitat a la Ciutat Esportiva.

" Villa és un professional i vol estar però clar , hem d'anar d'acord amb la lesió , i se li va dosificant", ha assegurat el doctor . Villa encara haurà de fer treballs de recuperació abans de tornar a entrenar amb total normalitat amb la resta dels seus companys. "Ara no és una fase de xutar és una fase de tenir bona mobilitat , d'anar pujant la tonicitat muscular , de donar un suport bo sense dolor . De moment , això ho perquè no li fa mal . I l'evolució clínica fins ara és molt bona", ha sentenciat Cugat.

Sobre la reincorporació de Villa, el doctor ha comentat: "No m'agrada avançar esdeveniments . El que fem sempre és parlar amb el servei mèdic de Barcelona, amb els fisios que el porten aquí, i anem parlant amb ell , per descomptat , que és la peça fonamental , és l'estrella . De forma progressiva , sense voler córrer , a poc a poc" .
Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT